За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

Sponsor me video!!!


Обрати пажњу!!!
Тражимо нове наде из Србије, узраста до 20. година. Потребно је да пошаљете снимке у трајању од најмање 90 секунди, street & park, рок је до Васкрса 2020. године што значи да имате довољно времена да смислите шта, где и када ћете снимити, а можете га послати и раније, што је још боље.
Ако нисте скејтери и имате да нам понудите неку другу активност, неки други спорт…можете нам се обрaтити и послати снимке онога чиме се бавите, можда нађемо заједнички интерес.
Тражимо трикове из 2018-2019 а не из 1991. Све што је снимљено мора бити измонтирано, нигде објављено.
Пажња!
Трикови као што су grind, slide, flip… са 20cm немојте нам слати, није 1989. година.
Да би сте учествовали у овој понуди, пожељно је да имате већ нештo купљено у Кобаззу тј. да сте редовна муштерија, желимо да ако икада будете члан Кобазз тима, да вам Кобазз нешто значи, а не само да отаљате како би сте возили за нас.
Потребно је и да се такмичите и да остварујете резултате у Србији и преко, услов је да возите нешто као што је ово и боље, само не лошије.

Потписује се уговор на шест месеци, спонзорство се односи на производе и Кобазз-а које се договоримо, а постоји могућност и спонзорства из иностранства.
Ако већ имате неког спонзора, нпр. за даске или точкове, о5 можете послати снимак и на пример можемо вас спонзорисати одећом и сличним стварима…ствар је договора.
Ако имате неке предлоге можете нам се обратити, све што се буде потписивало и договарало биће урађено, уколико сте малолетни, уз присуство родитеља.
У Тим може ући највише ПЕТ скејтера или слично.
Ради се о озбиљној понуди, за будуће професионалне скејтере који својим трудом могу добити даску са својим именом, новац, возити са најбољим светским возачима…
Снимке пошаљите на: [email protected]

Управа

Obrati pažnju!!!

Tražimo nove nade iz Srbije, uzrasta do 20. godina. Potrebno je da pošaljete snimke u trajanju od najmanje 90 sekundi, street & park, rok je do Vaskrsa 2020. godine što znači da imate dovoljno vremena da smislite šta, gde i kada ćete snimiti, a možete ga poslati i ranije, što je još bolje.
Ako niste skejteri i imate da nam ponudite neku drugu aktivnost, neki drugi sport…možete nam se obratiti i poslati snimke onoga čime se bavite, možda nađemo zajednički interes.
Tražimo trikove iz 2018-2019 a ne iz 1991. Sve što je snimljeno mora biti izmontirano, nigde objavljeno.
Pažnja!
Trikovi kao što su grind, slide, flip… sa 20cm nemojte nam slati, nije 1989. godina.
Da bi ste učestvovali u ovoj ponudi, poželjno je da imate već nešto kupljeno u Kobazzu tj. da ste redovna mušterija, želimo da ako ikada budete član Kobazz tima, da vam Kobazz nešto znači, a ne samo da otaljate kako bi ste vozili za nas. Potrebno je i da se takmičite i da ostvarujete rezultate u Srbiji i preko, uslov je da vozite nešto kao što je ovo i bolje, samo ne lošije


Potpisuje se ugovor na šest meseci, sponzorstvo se odnosi na proizvode i Kobazz-a koje se dogovorimo, a postoji mogućnost i sponzorstva iz inostranstva.
Ako već imate nekog sponzora, npr. za daske ili točkove, o5 možete poslati snimak i na primer možemo vas sponzorisati odećom i sličnim stvarima…stvar je dogovora.
Ako imate neke predloge možete nam se obratiti, sve što se bude potpisivalo i dogovaralo biće urađeno, ukoliko ste maloletni, uz prisustvo roditelja.
U Tim može ući najviše PET skejtera ili slično.
Radi se o ozbiljnoj ponudi, za buduće profesionalne skejtere koji svojim trudom mogu dobiti dasku sa svojim imenom, novac, voziti sa najboljim svetskim vozačima…Snimke pošaljite na: [email protected]
Uprava

Нерадни дани током Васкрса

Нерадни дани током Васкрса

У четвртак радимо скраћено од 12:00 до 19:00, петак затворено, субота скраћено од 10:00 до 15:00. Понедељак затворено, а од уторка све нормално. Управа

Shtayga contest 2024

Shtayga contest 2024

Прво такмичење на Београду на Штајги  и прво такмичење у овој години се одржало у суботу 13.04. у 13:00 где се окупило мноштво најмлађих скејтера. Први део такмичења се одвијао на самом платоу уз мале справе намењене само за Штајга такмичење.Други део такмичења који...

Загрејавање за такмичење…

Загрејавање за такмичење…

Након прошлогодишњег такмичења у Осијеку, где смо оставили најбољи утисак, а и снимали за емисију Не знам ди терам, добили смо позив да за викенд свратимо да се са екипом провозамо и покидамо трикове, како је и било. Екипа тога дана је Бвуат, Бвуатов ћале,...

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Коначно је дошло време да се сви вратимо у лагану игру тако да Кобазз скејтборд клуб организује једно лагано загревање за ову годину на Железничкој станици, такозваној Штајги.На такмичењу ће бити поставњен мали скејт парк и оцењиваће се најбоље повезивање трикова у...

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...