За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

СкејТТекма 2019

У организацији Скејтборд Клуба Кобазз, 15. јуна 2019 године од 10:00 поново покрећемо скејт такмичење под називом Скејт Текма, некада највеће скејт такмичење у региону, пријављивало се и до осамдесет учесника.
Од овог такмичења креће бодовање и одлука о учествовању на олимпијади 2024 године, значи имате девет година да се припремате за следећу олимпјаду и прикупљате бодове јер 2020 у Токију немамо учесника, само посматраче, а да би се припремили, пожељано је посетите нека од 80 такмичења у Европи и да се такмичите.
Скејтборд такмичење у скејт парку само за најмлађе скејтере и скејтерке, од 7 до 18 година, подељени у две категорије од 7 до 14 и од 14 до 18 година.
Сви који се желе такмичити, могу се пријавити ОВДЕ или кликом на слику, учешће износи 200 динара и плаћа се на лицу места.
Награде делимо до петог места у обе категорије, а сви остали који се такмиче добијају утешне награде. За маторије скејтере ће се одржати такмичење у најбољем трику.
Срећно

 

U organizaciji Skejtbord Kluba Kobazz, 15. juna 2019 godinе od 10:00 ponovo pokrećemo skejt takmičenje pod nazivom Skejt Tekma, nekada najveće skejt takmičenje u regionu, prijavljivalo se i do osamdeset učesnika.
Od ovog takmičenja kreće bodovanje i odluka o učestvovanju na olimpijadi 2024 godine, znači imate devet godina da se pripremate za sledeću olimpjadu i prikupljate bodove jer 2020 u Tokiju nemamo učesnika, samo posmatrače, a da bi se pripremili, poželjano je posetite neka od 80 takmičenja u Evropi i da se takmičite.
Skejtbord takmičenje u skejt parku samo za najmlađe skejtere i skejterke, od 7 do 18 godina, podeljeni u dve kategorije od 7 do 14 i od 14 do 18 godina.
Svi koji se žele takmičiti, mogu se prijaviti OVDE ili klikom na sliku, učešće iznosi 200 dinara i plaća se na licu mesta.
Nagrade delimo do petog mesta u obe kategorije, a svi ostali koji se takmiče dobijaju utešne nagrade.

Za matorije skejtere ce se odrzati takmicenje u najboljem triku.
Srećno

Нерадни дани током Васкрса

Нерадни дани током Васкрса

У четвртак радимо скраћено од 12:00 до 19:00, петак затворено, субота скраћено од 10:00 до 15:00. Понедељак затворено, а од уторка све нормално. Управа

Shtayga contest 2024

Shtayga contest 2024

Прво такмичење на Београду на Штајги  и прво такмичење у овој години се одржало у суботу 13.04. у 13:00 где се окупило мноштво најмлађих скејтера. Први део такмичења се одвијао на самом платоу уз мале справе намењене само за Штајга такмичење.Други део такмичења који...

Загрејавање за такмичење…

Загрејавање за такмичење…

Након прошлогодишњег такмичења у Осијеку, где смо оставили најбољи утисак, а и снимали за емисију Не знам ди терам, добили смо позив да за викенд свратимо да се са екипом провозамо и покидамо трикове, како је и било. Екипа тога дана је Бвуат, Бвуатов ћале,...

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Коначно је дошло време да се сви вратимо у лагану игру тако да Кобазз скејтборд клуб организује једно лагано загревање за ову годину на Железничкој станици, такозваној Штајги.На такмичењу ће бити поставњен мали скејт парк и оцењиваће се најбоље повезивање трикова у...

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...