За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

СкејТТекма 2019

У организацији Скејтборд Клуба Кобазз, 15. јуна 2019 године од 10:00 поново покрећемо скејт такмичење под називом Скејт Текма, некада највеће скејт такмичење у региону, пријављивало се и до осамдесет учесника.
Од овог такмичења креће бодовање и одлука о учествовању на олимпијади 2024 године, значи имате девет година да се припремате за следећу олимпјаду и прикупљате бодове јер 2020 у Токију немамо учесника, само посматраче, а да би се припремили, пожељано је посетите нека од 80 такмичења у Европи и да се такмичите.
Скејтборд такмичење у скејт парку само за најмлађе скејтере и скејтерке, од 7 до 18 година, подељени у две категорије од 7 до 14 и од 14 до 18 година.
Сви који се желе такмичити, могу се пријавити ОВДЕ или кликом на слику, учешће износи 200 динара и плаћа се на лицу места.
Награде делимо до петог места у обе категорије, а сви остали који се такмиче добијају утешне награде. За маторије скејтере ће се одржати такмичење у најбољем трику.
Срећно

 

U organizaciji Skejtbord Kluba Kobazz, 15. juna 2019 godinе od 10:00 ponovo pokrećemo skejt takmičenje pod nazivom Skejt Tekma, nekada najveće skejt takmičenje u regionu, prijavljivalo se i do osamdeset učesnika.
Od ovog takmičenja kreće bodovanje i odluka o učestvovanju na olimpijadi 2024 godine, znači imate devet godina da se pripremate za sledeću olimpjadu i prikupljate bodove jer 2020 u Tokiju nemamo učesnika, samo posmatrače, a da bi se pripremili, poželjano je posetite neka od 80 takmičenja u Evropi i da se takmičite.
Skejtbord takmičenje u skejt parku samo za najmlađe skejtere i skejterke, od 7 do 18 godina, podeljeni u dve kategorije od 7 do 14 i od 14 do 18 godina.
Svi koji se žele takmičiti, mogu se prijaviti OVDE ili klikom na sliku, učešće iznosi 200 dinara i plaća se na licu mesta.
Nagrade delimo do petog mesta u obe kategorije, a svi ostali koji se takmiče dobijaju utešne nagrade.

Za matorije skejtere ce se odrzati takmicenje u najboljem triku.
Srećno

Нови сајт!!!

Нови сајт!!!

Као што сте приметили, нови сајт је у употреби, наредних дана ће бити тестиран док не буде све како треба те може доћи до ситних џиџабиџа! Управа

Рампање – ВИДЕО

Рампање – ВИДЕО

На Sneakerville фестивалу смо поставили рампу, штанд, организовали такмичење...лепо зезање. Резлтат најбоље тројке изгледа овако: 1. Александар Штефуљ 2. Марко Бурсаћ 3. Марко Гојковић Хвала Вукурут на помоћи око снимаља и монтажи видеа! Видео је испод! Уживајте...

Обележено две деценије Кобазз шопа!

Обележено две деценије Кобазз шопа!

Након повратка из Лесковца и свих лудила које смо успели организовати ове године, дошао је дан када је скејт шоп напунио 20. година свога постојања... Срећан рођендан и још мого продатих производа. Уз натезање, шта и како, да ли или не... Рекох Паји 5.октобар од 18h...

Sneakerville 2022

Sneakerville 2022

Кобазз штанд ће и ове сезоне бити постављен на Sneakeville фестивалу, можете очекивати све и свашта на нашем штанду, ево како је изгледао на последњем фестивалу!  Поред штанда постављамо и рампу за целодневну вожу и такмичење које моћете очекивати у од 18:00....

Лесковац фотке

Лесковац фотке

Читава идеја о такмичењу у лесковцу нам стоји у глави већ две или три године и никако да се оствари, али након позива од удружења Конектор и екипе која тамо вози, направљено је такмичење пред затварање сезоне. Све је почело овако... Стиже мејл од удружења Конектор.....

VIP MIXTAPE

VIP MIXTAPE

Поводом двадесет година од првога албума реп групе VIP, избачен је MIXTAPE. Значи за необразоване, ово је микс, значи умиксоване песме и зато се зове MIXTAPE! уклоњен је са Yutube, не свиђа се некима тако да га можете послушати ОВДЕ или скинути... Уживајте Овде можете...