sr Serbian
sr Serbian

Часови скејтборда – Skate school

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Групни часови

 

Кренули смо са групним скејт часовима!
Планирани часови су два пута недељом, субота и недеља у 17:00 на Савком тргу.
У школи се уче основе, како да се стане на скејт, да се правилно одгуравате па све до трикова (можете прочитаити текст испод фоткица).
Цена месечног пакета износи 5000 динара, а да би се уверили како то изгледа први час је бесплатан час за све.
Све информације на телефон 0655622991 (може и Вајбер)
Управа

 

Драги родитељи и будући скејтери, појединачни часови…
Цена часа од 60 минута износи 1.500,00 динара за појединачан час 1 на 1, а уколико на истом часу учествују два(двоје) скејтера, укупан износ је 3.000,00 а час траје 90 минута. Уколико немате скејтборд (адекватан) обезбедићемо вам на коришћење током обуке. Наши инструктори се баве скејтбордингом преко 20 година и обучавају како почетнике тако и напредније возаче који уче трикове.

Часови за почетнике се одржавају углавном у пешачким парковима у зависности и од ваше локације. Најчешће су то споменик Савски трг, Вечна Ватра на Новом Београду(паркинг је бесплатан), Храм Светог Саве на Врачару(трећа зона), Кула Небојша на Дорћолу(паркинг је бесплатан) итд. Почетници требају да уче на грубљим теренима, јер ако се крене са идеално глатком подлогом као што је у скејт парку, губе сваки осећај за безбедност и сваку неравнину на коју наиђу касније могу да се повреде. Осим тога, скејт парк је као саобраћај. Вожња аута се учи на изолованом полигону пре укључивања у саобраћај. Исто тако је и са скејтбордом.
Велики број деце је почело у скејт парку и резултат тога је неправилно одгуравање, слабо кочење, недостатак кондиције јер се не замарају, а често долази и до судара са осталим скејтерима. После извесног времена скејт парк им досади, мењају места за вожњу, повређују се и одустају од целе приче.
Зато се овај нови начин учења скејтборда показао као најбољи и најбезбеднији.

Наш рецепт за сигуран успех је:

                               1. Безбедност

                      2. Забава

                             3. Наука!

За све информације, предлоге или нејасноће можете нам се обратити путем телефона: 065/5622991
Поздрав