За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

САМИТ НЕСВРСТАНИХ

samit nesvrstanih 2019

У Београду се по први пут одржава фестивал Самит Несврстаних – почиње у четвртак 12. септембра и траје до недеље 15. септембра. У току четири дана продуженог викенда Београд ће бити централно место на Балкану, а најбоље даске ће уједињено грмети улицама. Самит Несврстаних, који је пре две године настао као улично скејт такмичење прерастао је у четвородневни фестивал обогаћен излагачким радом, филмским пројекцијама, музичким програмом као и ДИY и видео – фото радионицама. Самит Несврстаних је јединствени фестивал мултимедијалног садржаја који окупља најбоље скејтере, уметнике и бројне госте из Европе и света.

Програм траје од јутарњих до касних вечерњих часова. Свакодневне радионице које крећу у подне воде Томаш Шантл и Раул Жгомба (фото – видео радионица) и Boldrider crew (DIY). Вечерњи програм је мултимедијалан (изложбе, пројекције, музички програм) и дешава се на више градских локација (Излагачи: Soy Panday, Glen Fox; Филмови: “Ye Olde Destruction”, “Indian Express”; Бендови: Света Псета, Не тамо). Централни догађај фестивала је скејт такмичење које се дешава 14.09., вози се кроз град са фокусом на два спота/локалитета: Трг Славија, Савски кеј (код Zappa барке).

Самит несврстаних је почео као скејт такмичење. Вожњом на улицама и трговима вратили смо скејту његов иницијални урбани стил, а слављењем лепоте успешног трика уместо појединачног победника враћамо се првобитном спортском духу.
Идеја која обједињује сва четири дана Самита Несврстаних је да се пренесе знање, искуство и љубав из сваког сегмента скејт културе пролетерима којима је скејт свакодневница, али и да се скејт субкултура представи публици која је сусреће по први пут.
Испод су фотке и видео са прошлогодишњег успешног догађаја, а за све остале информације и распореде догађаја, посетите samitnesvrstanih.com
Управа
——————————————————————————————-
U Beogradu se po prvi put održava festival Samit Nesvrstanih – počinje u četvrtak 12. septembra i traje do nedelje 15. septembra. U toku četiri dana produženog vikenda Beograd će biti centralno mesto na Balkanu, a najbolje daske će ujedinjeno grmeti ulicama. Samit Nesvrstanih, koji je pre dve godine nastao kao ulično skejt takmičenje prerastao je u četvorodnevni festival obogaćen izlagačkim radom, filmskim projekcijama, muzičkim programom kao i DIY i video – foto radionicama. Samit Nesvrstanih je jedinstveni festival multimedijalnog sadržaja koji okuplja najbolje skejtere, umetnike i brojne goste iz Evrope i sveta.

Program traje od jutarnjih do kasnih večernjih časova. Svakodnevne radionice koje kreću u podne vode Tomaš Šantl i Raul Žgomba (foto – video radionica) i Boldrider crew (DIY). Večernji program je multimedijalan (izložbe, projekcije, muzički program) i dešava se na više gradskih lokacija (Izlagači: Soy Panday, Glen Fox; Filmovi: “Ye Olde Destruction”, “Indian Express”; Bendovi: Sveta Pseta, Ne tamo). Centralni događaj festivala je skejt takmičenje koje se dešava 14.09., vozi se kroz grad sa fokusom na dva spota/lokaliteta: Trg Slavija, Savski kej (kod Zappa barke).

Samit nesvrstanih je počeo kao skejt takmičenje. Vožnjom na ulicama i trgovima vratili smo skejtu njegov inicijalni urbani stil, a slavljenjem lepote uspešnog trika umesto pojedinačnog pobednika vraćamo se prvobitnom sportskom duhu.
Ideja koja objedinjuje sva četiri dana Samita Nesvrstanih je da se prenese znanje, iskustvo i ljubav iz svakog segmenta skejt kulture proleterima kojima je skejt svakodnevnica, ali i da se skejt subkultura predstavi publici koja je susreće po prvi put.

Ispod su fotke i video sa prošlogodišnjeg uspešnog događaja, a za sve ostale informacije i rasporede događaja, posetite samitnesvrstanih.com
Uprava

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...

Јел знаш ди тераш?

Јел знаш ди тераш?

Ако нисте запратили нову епизоду емисије Не знам ди терам, има још новија, запратите и уживајте...  

Привремени скејтери

Привремени скејтери

Србија је препуна привремених скејтера који увек нађу изговор да прекину са скејтбордингом и не наставе ништа друго да раде осим да губе време.Ден Манцина је дугогодишњи скејтер који је остао без вида, тера скејтборд свакодневно, није прекинуо са вожњом и триковима....

Ново радно време

Ново радно време

Од данас па до даљњег, ново - скраћено радно време: Радним данима од 12:00 до 20:00. Суботом од 10:00 до 16:00. Управа

Game of Skate у Чачку

Game of Skate у Чачку

Ко није био упућен, тј ко није желео да буде упућен, крајем лета је одржан Game of Skate у Чачку, непосредно пре Скејт Текме тј Отвореног првенства Србије истог дана.Видео снимак је испод, а биће и фотки ускоро....