За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

NS GAMES 2020

Спортско удружење „АТБ“ из Новог Сада је напокон после неколико препрека, успело да организује такмичење у скејтборду „NS Games“ и то по први пут у историји, само за девојчице. Нешто хладније време него претходних дана и недеља је било узрок што се нису појавиле све скејтерке које су вредно вежбале за ово такмичење, али се у новосадском скејт парку ипак нашло девет девојица спремних да се надмећу приказом својих вештина.

Такмичење је било подељено у две категорије, девојчице до 12 година, односно рођене 2008. године и млађе; и на 13+, односно девочице рођене 2007. године и старије. Било је присутно 6 скејтерки у млађој и три у старијој групи.

Након квалификационих вожњи, судије су избодовале и три најуспешније девојице су имале по још једну – финалну вожњу која је и одлучивала о расподели медаља. У млађој категорији је најбоље вожње приказала Теа Делибашић, даказујући да је спремна да се такмичи и у старијој узрасној категорији, а код старијих је након течних и узбудљивих вожњи које су мамиле аплауз присутних посматрача, прву награду освојила Маша Керкез.

За награде су поред СУ „АТБ“ били заслужни и „Кобаз шоп“ и „Бициклана“, а сви су одлазили из парка са истом жељом – видимо се на пролеће и на новом такмичењу „NS Games“ на ком ће бити укључени и дечаци.

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...

Јел знаш ди тераш?

Јел знаш ди тераш?

Ако нисте запратили нову епизоду емисије Не знам ди терам, има још новија, запратите и уживајте...  

Привремени скејтери

Привремени скејтери

Србија је препуна привремених скејтера који увек нађу изговор да прекину са скејтбордингом и не наставе ништа друго да раде осим да губе време.Ден Манцина је дугогодишњи скејтер који је остао без вида, тера скејтборд свакодневно, није прекинуо са вожњом и триковима....

Ново радно време

Ново радно време

Од данас па до даљњег, ново - скраћено радно време: Радним данима од 12:00 до 20:00. Суботом од 10:00 до 16:00. Управа

Game of Skate у Чачку

Game of Skate у Чачку

Ко није био упућен, тј ко није желео да буде упућен, крајем лета је одржан Game of Skate у Чачку, непосредно пре Скејт Текме тј Отвореног првенства Србије истог дана.Видео снимак је испод, а биће и фотки ускоро....