За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

Кобазз тим у Пољској

 

Месец дана пре него што је отворена Кобазз продавница добили смо позив да гостујемо са тимом на отварању скејт парка у Лођ-Пољска.
У том тренутку тим није постојао и требало је да иде само једна особа али у тренутку отварања Кобазз продавнице, нови тимски возач је постао Остоја Драшковић, и да не би само Остоја ишао, предложио је да иде и Марко. У даљем тексту, Остоја…

 

24.10.2019.године Кобазз тим кренуо је на пут у Пољску. Позвани смо на отварање затвореног скејт парка који су направили скејт тим POGO из пољског града Лођа.
Када смо стигли у Лођ били смо позвани на вечеру добродошлице коју су организовали наши драги домаћини. Док смо прилазили ресторану чули смо познат звук, потрчали смо и иза угла угледали дечка који је возио скејт. Иако нисмо причали истим језиком споразумевали смо се триковима.
Други и трећи дан је био дан за вожњу у новом парку с тим што је један дан парк био отворен само за нас, а следећи дан је организовано и такмичење. Парк није био претерено велик али смо се у њему баш добро извозали.
Обишли смо и једну скејт плазу која је била величине скејт парка у Чачку.
На такмичењу сам упознао Мартин Пека што ми је била част јер је то први професионални скејтер ког сам упознао.
Урадио сам први дроп ин у пулу као и кик флип на бенку. У затвореном парку сам први пут возио мини рампу са бетонским копингом.
На овом путовању било ми је веома лепо. Захвалан сам Паји и волео би да ме још некад овако лепо изненади.


Све је било врхунски, надамо се већем и јачем тиму да би се више путовало и боље напредовало.

Снимак је ту, а и фотке.
Уживате!!!
Управа

 

Mesec dana pre nego što je otvorena Kobazz prodavnica dobili smo poziv da gostujemo sa timom na otvaranju skejt parka u Lođ-Poljska.
U tom trenutku tim nije postojao i trebalo je da ide samo jedna osoba ali u trenutku otvaranja Kobazz prodavnice, novi timski vozač je postao Ostoja Drašković, i da ne bi samo Ostoja išao, predložio je da ide i Marko, a u daljem tekstu, Ostoja…

24.10.2019.godine Kobazz tim krenuo je na put u Poljsku. Pozvani smo na otvaranje zatvorenog skejt parka koji su napravili skejt tim POGO iz poljskog grada Lođa.
Kada smo stigli u Lođ bili smo pozvani na večeru dobrodošlice koju su organizovali naši dragi domaćini. Dok smo prilazili restoranu čuli smo poznat zvuk, potrčali smo i iza ugla ugledali dečka koji je vozio skejt. I ako nismo pričali istim jezikom sporazumevali smo se trikovima.
Drugi i treći dan je bio dan za vožnju u novom parku s tim što je jedan dan park bio otvoren samo za nas, a sledeći dan je organizovano i takmičenje. Park nije bio pretereno velik ali smo se u njemu baš dobro izvozali.
Obišli smo i jednu skejt plazu koja je bila veličine skejt parka u Čačku.
Na takmicenju sam upoznao Martin Peka sto mi je bila čast jer je to prvi profesionalni skejter kog sam upoznao.
Uradio sam prvi drop in u pulu kao i kik flip na benku. U zatvorenom parku sam prvi put vozio mini rampu sa betonskim kopingom.
Na ovom putovanju bilo mi je veoma lepo. Zahvalan sam Paji i voleo bi da me još nekad ovako lepo iznenadi.
Sve je bilo vrhunski, nadamo se većem i jačem timu da bi se više putovalo i bolje napredovalo.
Snimak je tu, a i fotke.
Uživate!!!
Uprava

Shtayga contest 2024

Shtayga contest 2024

Прво такмичење на Београду на Штајги  и прво такмичење у овој години се одржало у суботу 13.04. у 13:00 где се окупило мноштво најмлађих скејтера. Први део такмичења се одвијао на самом платоу уз мале справе намењене само за Штајга такмичење.Други део такмичења који...

Загрејавање за такмичење…

Загрејавање за такмичење…

Након прошлогодишњег такмичења у Осијеку, где смо оставили најбољи утисак, а и снимали за емисију Не знам ди терам, добили смо позив да за викенд свратимо да се са екипом провозамо и покидамо трикове, како је и било. Екипа тога дана је Бвуат, Бвуатов ћале,...

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Скејтборд такмичење – Shtayga contest

Коначно је дошло време да се сви вратимо у лагану игру тако да Кобазз скејтборд клуб организује једно лагано загревање за ову годину на Железничкој станици, такозваној Штајги.На такмичењу ће бити поставњен мали скејт парк и оцењиваће се најбоље повезивање трикова у...

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...

Јел знаш ди тераш?

Јел знаш ди тераш?

Ако нисте запратили нову епизоду емисије Не знам ди терам, има још новија, запратите и уживајте...