sr Serbian
sr Serbian

Кеш из Педеруше 2021 извештај и фотке!!!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin


У недељу, 4.4.2021. године, свратили смо до Смедеревске Паланке да посетимо нашу драгу екипу из Скејт Клуба ВРАГОЛАН и да подржимо њихов несвакидашњи скејтборд догађај који су планирали дужи временски период. У питању је било скејт такмичење из два дела.
Иако је било предвиђено да се такмичење одржи само на степеницама, киша која је падала у неколико наврата је померила такмичење на Фан Бокс и Флет Шипку у затворен простор.
С’обзиром на то да се ниједан такмичар из Смедеревске Паланке није пријавио, знало се да ће све награде однети гости.
Сиров улични скејтбординг је био присутан у сваком тренутку, што значи да су пуцале даске, а и ноге.
Први део такмичења је почео загревањем, онда одмах након тога је уследио други круг загревања. Потом трећи и финални незванични круг загревања после кога је уследио први круг званичног загревања. Званично загревање није било довољно званично, па су скејтери морали још званичније да се загреју, да би такмичење почело негде око 15 часова, што није лоше за српске услове јер је то само пар сати кашњења.
Идеја за први круг такмичења је била једноставна, од скејтера су се захтевали трикови на боксу и шипци, а од судија и генералних управника такмичења се захтевао новац. Сува кешовина је падала на све стране за урађене трикове, иако су се неки такмичари бунили јер им формат такмичења није одговарао. Шке се вадио из специјалне кеш торбице, спичили смо десет сомуна за први круг с’тога је такмичење и названо КЕШ ИЗ ТОРБИЦЕ . Хтели смо га назвати другачије али нисмо хтели да кршимо одређена ауторска права.

Након што смо се шворцирали као никад до сад, такмичење смо померили на 6 степеника у непосредној близини. Тамо је почело опште лудило, пуцали су трикови али и даске, главе, доњи и горњи екстермитети, а евидентно и понос одређених учесника. Давали смо паре тј још десет сомуна и робне награде на лицу места за урађене трикове, а скували смо и план како да наградимо после и топ 5 учесника.
Посебне награде су добили следећи момци:
5. Небојша Ресановић
4. Данило Писањук
3. Александар Штефуљ
2. Алекса Ристић
1. Давид Милосављевић

Такмичење је обележила углавном добра музика и атмосфера, брда хране, енергетских напитака, тотална анархија и дезорганизација и солидна вожња скејта. Захвални смо широј и ужој организацији на оваквом јединственом скејт ужитку.
Видео иде ускор ај сад мрш на вожњу.
Виђаззз