За поруџбине преко 4.500 динара бесплатна достава на подручју Србије. Робу не шаљемо испод 1000 динара. Бесплатна достава се не односи на производе на снижењу и графити опрему.

СПИСАК ПОСТОЈИ 2020!

Након 30 година вожње скејтборда и огромног учинка на домаћој скејтборд сцени, Милош Павловић, познатији као Паја Кобазз је одлучио да овај јубилеј обележи на веома интересантан начин. Акценат и пажнња се стављају на одређени списак људи који је настао током 30 година вожње скејта, на ком су већина људи који су обележили саме почетке Пајине каријере. Суштина догађаја није дакле био сам јубилеј, него људи који су допринели сцени, мотивисали друге и тиме постали иконе домаћег скејтбординга. Неминовно је било да се морамо окупити, и то у клубу Гаража где је добро пиво, а добро је и све живо..
Журка је сама по себи била веома једноставног али културног карактера. За музички програм је био задужен Ђ Муња, један од најугледнијих домаћих Ђ-ева. Припремио је широк асортиман страног и домаћег хип хопа, тако да је атмосфера била онаква какву сте вероватно и замислили. Током готово целе манифестације, на платну су приказивани снимци вожње скејта (углавном Пајине) из раних 90их година прошлог века. Утисци су углавном били како је скејтбординг у тадашње време био на знатно завидном нивоу упркос чињеници да су те године биле изузетно тешке за нормалан живот. Скејт се није возио ногама, него срцем и то је оно што је дотичну господу ставило на чувени списак.

Легенде домаћег скејтбординга као што су Дебели Бане,

Шотри, Матори Рајко, Шмиргла, Микац, Бука и Шоми и  су само неке од њушки са списка који су били ту и обележили догађај. Већина њих су дошли са децом, а деца су понела даске тако да је и њима било интересантно.. (после је било и торте)..Наравно, ту је било још много људи који су били и остали верни домаћој скејт сцени. Укратко били су ту сви људи који је требало да буду ту..

Финале догађаја је био видео парт који је Паја снимао у протеклом периоду. Филм је сам по себи био препун добрих трикова и повеза на најпознатијим и најбољим местима за вожњу у Србији, а и шире. Вешти камермани Ачански, Џиги, Бурсаћ, Миљан и Лука Ивковић су се постарали да сваки трик буде снимљен из најбоље перспективе, док се Паја потрудио да не изломи кости изводећи изузетно компликоване уличне скејт вратоломије. Песме које додају посебан шмек снимку су VIP – Знам Брате и Eddie Grant – Belgrade.
Премијера видеа је у недељу 15. Новембра у 10:00 на Кобазз Yutube каналу.

Након премијере филма је уследило изненађење! Најцењенији гости су добили по један примерак посебног издања “Списак Постоји“ даске и мајице! А и Паја је био посебно изненађен предивном скејт тортом коју је донео Дебели Бане! Паја се потрудио да потпише сваку даску, а онда су се на једну потписали сви гости. Јако је важно чувати ствари од сентименталног значаја јер су оне један обичан ’shortcut’ за лепо сећање.

Фали нам још оваквих догађаја. Није скејт само да се вози, нешто има и у сећањима и дружењу. Колико само познанстава, послова, добрих зезања се десило само захваљујући дасци са точковима.. Ма иди бегај…. За 20 година ово правимо поново, тако да будите у приправности! Виђаззз

Филип Лазић – Ћофи

Сретење радно време

Сретење радно време

Поводом празника Сретење, нећемо радити у четвртак 15.02 и петак 16.02. Управа

Скејт текма Нови Сад видео.

Скејт текма Нови Сад видео.

Коначно је изашао видео са такмичења у Новом Саду, до сада најбројније и најготивније такмичење икада.Уживајте, али пре тога узмите да грицкате нешто.Ћао...

Јел знаш ди тераш?

Јел знаш ди тераш?

Ако нисте запратили нову епизоду емисије Не знам ди терам, има још новија, запратите и уживајте...  

Привремени скејтери

Привремени скејтери

Србија је препуна привремених скејтера који увек нађу изговор да прекину са скејтбордингом и не наставе ништа друго да раде осим да губе време.Ден Манцина је дугогодишњи скејтер који је остао без вида, тера скејтборд свакодневно, није прекинуо са вожњом и триковима....

Ново радно време

Ново радно време

Од данас па до даљњег, ново - скраћено радно време: Радним данима од 12:00 до 20:00. Суботом од 10:00 до 16:00. Управа

Game of Skate у Чачку

Game of Skate у Чачку

Ко није био упућен, тј ко није желео да буде упућен, крајем лета је одржан Game of Skate у Чачку, непосредно пре Скејт Текме тј Отвореног првенства Србије истог дана.Видео снимак је испод, а биће и фотки ускоро....