Kobazz online shop


Vaša Korpa

Your Cart is currently empty.

Дани урбане културе - ДУК. Чачак 2016Дани урбане културе ДУК Чачак 2016
Скејт парк у Чачку је дефинитивно један од најбољих паркова у Србији, ако не и најбољи. Бетонска конструкција уличних елемената за вожњу која кружи је веома забавна. У оваквом парку се много тога може научити, а и видети. Имали смо прилику да видимо два такмичења ове године. Game of SKATE и парк такмичење. Game of SKATE је био првог дана, и није трајао много дуго јер се није такмичило много људи. Било је забавно гледати а и судити, нарочито због неколико партија које су шокирале публику и одиграле се другачије него што су сви очекивали. Победник Game of SKATE такмичења је наш тимски возач Марко Гојковић, који је морао да избаци пар веома јаких играча да би дошао до финала.
Парк такичење је било узбудљивије. Возачи су се такмичили у две категорије, тако да смо видели и клинце кидаче, а и старије ветеране. Сви су кидали, трикови су били јаки и атмосфера је била углавном врло пријатна.
Резултат је испод.
Млађи:
3.место Борис Дојчиновски
2.место Лука Купарић (кобазз теам)
1.место Александар Штефуљ (кобазз теам)

Старији
3.место Марко Гојковић (кобазз теам)
2.место Данило Писањук
1.место Јанко Вишњички

Best trick: Данило Писањук
Одушевљен сам клинцима из Чачка, њиховом пожртвованошћу и љубављу према скејту. Надам се да ће наставити да кидају и да ће их бити више када следећи пут дођемо. Јако смо захвални на гостопримству и добром дружењу. Кобазз екипа чека младе Чачане да се возе са нама у Београду.
Видимо се следеће године на ДУК Фестивалу, а можда и раније!
Ф.Л.

Share this post

Add comment

Security code
Refresh